Prijava

Vijesti

'Početna stranica'

Izgradnja stambene zgrade u Biogradu

28. kolovoza 2012.
Početna stranica

Naše poduzeće je 13.03.2012. započelo sa izvođenjem građevinsko – obrtničkih i instalaterskih radova na izgradnji stambene zgrade sa devet stanova u gradu Biogradu na moru. Radovi su se izvršavali sve do početka turističke sezone, te je zgrada izgrađena do krovišta.

više... >>>

Tinejdžeri grade klupe

30. ožujka 2009.
Početna stranica

Učenici dviju gimnazija iz Arizone grade klupe od starih automobilskih guma koje su ispunjene zemljom. Postavljaju ih u vrtu zvanom Desert Open Space Garden.

više... >>>

Zagreb će ugasiti svijetla

30. ožujka 2009.
Početna stranica

Grad Zagreb pridružio se akciji Earth Hour u kojoj će, radi uštede energije i očuvanja klime, oko 2400 gradova u 80-ak zemalja u subotu, 28. ožujka, na jedan sat ugasiti svjetla na javnim površinama.

više... >>>

Pulsirajuća Antarktika

17. veljače 2009.
Početna stranica

Jedini autohtoni životni oblici južnog pola su alge, bakterije, mahovina, lišaji, dvije vrste biljaka cvjetnica i nekoliko vrsta insekata. Na temperaturi od minus 89,2 stupnja druge životinje i ljudi su tu tek u prolazu.

više... >>>

Klimatske nevolje 2008.

9. siječnja 2009.
Početna stranica

Lani smo imali 210 prirodnih katastrofa više nego ove godine, no materijalne i ljudske žrtve su ipak veće. Azija je u 2008. opet bila poprište najtežih prirodnih katastrofa.

 

 

 

više... >>>

Dan protiv plastičnih vrećica

18. prosinca 2008.
Početna stranica

Prijatelji životinja idućih dana raznim akcijama upozorit će građane na opasnost od plastičnih vrećica za životinje i okoliš, te na nužnost zabrane njihove upotrebe.

više... >>>

Reciklažna kanta

12. studenog 2008.
Početna stranica

Napravljena od recikliranog polipropilena, ova vesela kanta za smeće sa zadovoljstvom će se primiti vašeg kaotičnog otpada. Različiti spremnici zahtijevaju prostora, no tko bi odolio jajetu?

više... >>>

Naraštaj koji je promijenio Zemlju

12. listopada 2008.
Početna stranica

Analizirajući uzorke leda i sedimentnih slojeva uzetih bušenjem, znanstvenici su prikupili podatke o klimi i zaključili da se u proteklih 5000 godina najviše promjena dogodilo jučer.

više... >>>

PET ambalaža opet in na ulicama?

22. rujna 2008.
Početna stranica

Čini se da je otkupljivanje ambalaže prije svega bilo materijalno pitanje, a da se za ekologiju i nije puno marilo. Otkupljuje se samo ona ambalaža za koju se dobiva poticaj.

više... >>>

Bijeg u eko-grad

11. kolovoza 2008.
Početna stranica

Budućnost svijeta je neizvjesna. Porast razine mora dovodi stanovnike obalnih predjela u opasnost, a upravo na moru možda izbjeglice budućnosti pronađu utočište. U plutajućem gradu-lopoču.

više... >>>

Prethodna stranica | Sljedeća stranicaUsluge

Otkup i odvoz
Građevinske djelatnosti
Najam kontejnera

Vijesti iz ekologije

© 2010 - 2015 Sirovina d.o.o. Izrada web portala » Considero.hr