Prijava

Vijesti

 Izgradnja stambene zgrade u Biogradu

28. kolovoza 2012.
Početna stranica

Naše poduzeće je 13.03.2012. započelo sa izvođenjem građevinsko – obrtničkih i instalaterskih radova na izgradnji stambene zgrade sa devet stanova u gradu Biogradu na moru. Radovi su se izvršavali sve do početka turističke sezone, te je zgrada izgrađena do krovišta.

Radovi su se sastojali u izvođenju zemljanih radova, strojnih radova u širokom iskopu i iskopu trakastih temelja, betonskih i armirano betonskih radova temelja, nadtemeljnih zidova te zidova podruma, kao i međukatnih konstrukcija zgrade.

Zidarski radovi su se sastojali od zidanja zidova od blok i pune opeke, te pregradi od siporeksa. Od tesarskih radova osim postavljanja i demontaže oplata, izvodili smo radove ina drvenoj krovnoj konstrukciji sa daščanom oplatom  pokrovom od mediteran crijepa.

Paraleleno su izvođeni i elektroinstalaterski radovi.

Od ostalih radova potrebno je izvesti radove na uređenju okoliša, prometnica, parkirališta, uređenje zelenila te infrastrukture ( vodovod, kanalizacija, struja ).

Samim izvođenjem radova koristili su vlastiti resursi i mehanizacija.

Nakon završetka turističke sezone završiti će se radovi na uređenju objekta, dok će prvi stanovi biti spremni za korištenje već krajem 2012. godine.

 

Komentari


 

Usluge

Otkup i odvoz
Građevinske djelatnosti
Najam kontejnera

Vijesti iz ekologije

© 2010 - 2015 Sirovina d.o.o. Izrada web portala » Considero.hr